Klantenportal customer-icon

Privacyverklaring

Dit is de website van **Planon B.V.** Ons adres is Wijchenseweg 8, 6537 TL Nijmegen We zijn bereikbaar via het volgende e-mailadres: marketing@planonsoftware.com of via telefoonnummer: +31 24 6413135. Planon B.V. is lid van de Planon Groep. Planon respecteert uw privacy. Dit privacybeleid is van toepassing op de gegevens die Planon verzamelt via bezoeken aan haar website: www.planonsoftware.com. Dit beleid verklaart hoe Planon informatie, die zij opdoet door uw gebruik van de Planon-website, verzamelt, registreert en gebruikt. Registratie van deze informatie is enkel bedoeld om de website, producten en diensten van Planon te verbeteren. Planon verkoopt uw gegevens nooit aan derden noch gebruikt deze informatie voor externe doeleinden. Planon verzamelt zowel persoonlijke als onpersoonlijke gegevens. Bescherming van uw gegevens is een topprioriteit voor Planon. De term ‘persoonsgegevens’ omvat alle informatie die de identificatie van een natuurlijke persoon mogelijk maakt, zoals naam, woonadres, e- mailadres, telefoonnummer of gedrag.

Gebruik en bescherming van persoonsgegevens

Planon gebruikt persoonsgegevens om uw vragen te verwerken of om u toegang te geven tot bepaalde informatie. Door Planon hiervoor toestemming te verlenen kan Planon efficiënter reageren op uw verzoeken, u gerichter informeren over nieuwe productaanbiedingen of u uitnodigen voor online enquêtes. Planon heeft technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen getroffen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen onbedoelde of onwettige vernietiging, verandering of verlies, en te beschermen tegen ongeoorloofde overdracht of toegang. Uiteraard respecteert Planon uw wens wanneer u geen toestemming geeft voor het verzamelen, registreren en gebruiken van uw persoonlijke gegevens voor klantenservice-, marktonderzoek- of promotionele doeleinden. Indien u geen e- mails wenst te ontvangen, kunt u in elke verzonden e-mail op een link klikken om u automatisch af te melden. Mocht dit onverhoopt niet werken, dan kunt u contact met Planon opnemen via telefoon, via post of per e-mail, met het verzoek tot verwijdering uit de mailinglijst. Planon verzekert u dat uw persoonlijke gegevens nooit zullen worden verstrekt aan derden, met uitzondering van andere vestigingen van Planon wanneer daar een zakelijke aanleiding voor bestaat. Planon slaat nooit betalingsgegevens op openbare servers.

Cookies

"Cookies" zijn bestanden die door uw browser worden opgeslagen op uw computer en hier bepaalde informatie verzamelen. Wanneer u de Planon-website bezoekt, plaatst deze mogelijk een cookie op uw computer die informatie onthoudt, zodat u de volgende keer dat u de website bezoekt automatisch wordt herkend. Cookies stellen Planon in staat om, op basis van uw voorkeuren en surfgedrag, haar website aan te passen aan uw interesses en op maat gemaakte informatie aan u te presenteren. Voorbeelden hiervan zijn: het onthouden van wie u bent voor supportdoeleinden, het personaliseren van webpagina's of het opslaan van uw gebruikersnaam en wachtwoord, zodat u deze niet bij elk bezoek opnieuw hoeft in te voeren. Als u niet wilt dat de Planon-website cookies op uw computer plaatst, kunt u uw browser zo instellen dat deze cookies worden geweigerd of dat u wordt gewaarschuwd wanneer een website een cookie probeert te plaatsen. Het weigeren van cookies kan echter invloed hebben op de manier waarop u websites kunt gebruiken. Als u cookies niet actief weigert, gaat Planon ervan uit dat u toestemming geeft voor het gebruik van cookies. Lees meer over het gebruik van cookies.

Compliant aan EU-richtlijnen

Planons privacyverklaring is in overeenstemming met alle geldende voorschriften, met inbegrip van maar niet beperkt tot de EU- Richtlijn 2009/136/EG. Ook het door Planon gehanteerde beveiligingsbeleid voor persoonsgegevens is in overeenstemming met, onder andere, de Nederlandse Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en de Duitse wet op de gegevensbescherming (BDSG). Overdracht van gegevens buiten de landsgrenzen vindt enkel plaats voor dataopslag en back-up. Overdracht vindt altijd plaats in strikte naleving van de hierboven genoemde richtlijnen en voldoet aan de geldende eisen voor gegevensbeveiliging. In het geval u geen toestemming verleent voor het vastleggen van informatie, zal een anonieme cookie, zonder enige persoonlijke informatie, op uw computer worden geplaatst. Dit voorkomt nieuwe verzoeken om toestemming voor het plaatsen van cookies. Indien uw computer echter automatisch cookies verwijdert ontvangt u elke keer dat u de website bezoekt een verzoek om toestemming voor het plaatsen van cookies. Op verzoek stuurt Planon u een kopie van alle gegevens die in relatie tot uw persoon zijn opgeslagen. U kunt een dergelijke aanvraag doen via pages.planonsoftware.com/dataprivacy.html. U kunt Planon op elk gewenst moment vragen om onjuiste informatie te corrigeren.

Onpersoonlijke gegevens

Behalve persoonsgegevens kan Planon ook automatisch algemene informatie registeren, zoals de gebruikte internetbrowser of het gebruikte besturingssysteem, de domeinnaam van de website waar de bezoeker vandaan komt, het aantal bezoeken, de gemiddelde tijd die wordt doorgebracht op de website en de pagina’s die worden bezocht. Planon gebruikt deze informatie om het verkeer op haar website te analyseren met als doel o.a. de online aanbiedingen op, de gebruiksvriendelijkheid en de efficiënte van de website voortdurend te verbeteren.

Links naar websites van derden

Dit privacybeleid heeft uitsluitend betrekking op de activiteiten op de Planon- servers. Andere websites (inclusief degenen waarnaar Planon actief linkt vanaf haar website en websites van derden of submerken) voeren een eigen privacybeleid, dat niet wordt of gehandhaafd door Planon en waarop dit privacybeleid derhalve niet van toepassing is.

Wijzigingen en updates

Planon kan dit privacybeleid van tijd tot tijd herzien. Indien dit gebeurt dan zal Planon het gewijzigde privacybeleid via haar website beschikbaar stellen. Planon kan u in een dergelijk geval niet voorzien van een individuele melding. U moet daarom zelf regelmatig controleren of er eventuele wijzigingen of updates beschikbaar zijn.

Reacties

Planon zal reageren op alle serieuze verzoeken om toegang tot, wijziging, aanvulling of verwijdering van persoonsgegevens. Als u nog vragen of opmerkingen heeft met betrekking tot richtlijnen over beveiliging van (persoons)gegevens, aarzel dan niet om contact met Planon op te nemen. Voor overige opmerkingen over deze website kunt u contact opnemen met:

Arwin ter Beek
Online Marketing Manager
Planon International B.V.
Postbus 38074
6503 AB Nijmegen
Nederland
Arwin.terBeek@planonsoftware.com

**Privacybeleid voor het laatst geüpdatet: 1 juli 2016**

All copyrights and other intellectual property rights relating to the content, design and structure of this web site and related databases are owned by Planon Software Development B.V. or its licensors. You are not entitled to exploit, multiply, or otherwise trade any of the contents of this web site without express prior written approval of Planon Software. All rights reserved. No rights may derived from this web site. Despite the accuracy with which the information contained herein is prepared, this web site may contain information that is inaccurate or incomplete. Planon, Inc. and its affiliates expressly disclaim any liability for any direct or indirect damage resulting from the use of the information on this web site. Planon Software reserves the right to make corrections and changes, without prior warning, to the terms and conditions, information, or imagery. Certain hyperlinks (references outside of the domain planonsoftware.com) will take you to the sites of third parties. Planon Software is not liable for the information offered there.