Intern Finance & Control - Nijmegen

Intern Finance & Control - Nijmegen

Duik jij graag in financiële systemen en wil je bijdragen aan verschillende financiële processen? Ontdek en leer hoe het eraan toegaat op een Finance afdeling in een internationale organisatie!

De afdeling Finance op ons hoofdkantoor in Nijmegen, maakt deel uit van het Shared Services Center (SSC) en biedt onze interne klanten ondersteuning op het gebied van Finance in de breedste zin van het woord. De afdeling Finance is verantwoordelijk voor alle Finance – en Accounting activiteiten (Tax, Treasury, Accounting, Reporting, Credit Control en Compliance) van onze vestigingen wereldwijd. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een 3e jaars stagiair(e) om het bestaande team te ondersteunen.

Tijdens deze stage zal je begeleid en ondersteund worden in de brede zin van het woord. Je draait mee in de dagelijkse operatie van onze Account Payables/Receivables of je ondersteunt bijvoorbeeld bij periodieke rapportages en budgetteringen. Om concreet voorbeelden op te noemen hebben oud stagiaires accounting manuals opgesteld, declaratiebeleidsvoering vormgegeven en het debiteurenbeheer geoptimaliseerd. Het belangrijkste voor ons is dat we graag horen waar jouw interesses liggen, zodat we daar samen een weg in vinden.

"Tijdens mijn stage bij Planon heb ik een goed beeld gekregen waar een medewerker op de Finance afdeling mee bezig is. Ik kon zelf veel sturen in de opdrachten die ik kreeg en eigen initiatief wordt erg gewaardeerd. Vooral het contact met de collega's vond ik leuk en de sfeer op de afdeling is erg goed. Op vrijdag gezellig met collega's naar de borrel als goed begin van het weekend. Ik ben gedurende mijn stage zowel bezig geweest met de boekhouding/accounting kant als diverse andere Finance gerelateerde projecten." - Wesley Sanders (stagiaire Finance ’22-‘23).

 • The Netherlands
 • Nijmegen
 • Students

Profile

Ben jij een proactieve student die zich snel de materie eigen kan maken? Dan zal jij bij Planon een boeiende stageplek vinden. Wij waarderen eigen initiatief en bieden de kans om binnen een Finance & Control afdeling van een internationale organisatie veel te leren en jezelf te ontwikkelen.

Onze ideale kandidaat voldoet aan de volgende criteria:

 • Je volgt een hbo/wo studie in de richting van Finance & Control, Bedrijfseconomie of een andere relevante opleiding;
 • Je bent bekend met de werking van een financial software, bij voorkeur Exact;
 • Je bent proactief en initiatiefrijk;
 • Je bent bekwaam in de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

We offer

Wij stimuleren een collaboratieve en lerende manier van werken in een inspirerende internationale omgeving. Daarnaast bieden we uitdagende projecten met wereldwijd toonaangevende klanten en buitengewone ervaringen. Voor deze stageplaats bieden wij een salaris van €385 tot €450 (op basis van 40 uur).

 • Begin je stage met een Global Induction Course waar je alles te weten komt over Planon;
 • De mogelijkheid om ervaringen voor op je cv op te doen;
 • Uitstekende informele werksfeer waar je echt deel uitmaakt van een internationaal team en de cultuur. Daarnaast houden we elke vrijdagmiddag een borrel in onze bar;
 • Veel verantwoordelijkheden die je echt laten proeven van hoe het is om voor een toonaangevend wereldwijd softwarebedrijf te werken;
 • Sportschool op locatie met personal trainers;
 • Kans op een contract binnen Planon na je stage.

Daarnaast wordt veel ruimte geboden voor je eigen ontwikkeling en jouw persoonlijke doelen. Als stagiair(e) ben je onderdeel van de Planon cultuur en wordt er ruimte geboden om zelfstandig met werkzaamheden aan de slag te gaan.

Ga mee op onze reis om de erkende wereldleider in Smart Sustainable Building Management softwareoplossingen te blijven. Hoe we dit doen? Door onze mensen centraal te stellen en een inspirerende en veilige omgeving te creëren waarin we allemaal kunnen werken, leren, leven en spelen.

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?

Apply now

Error