Trainee Services

Trainee Services

Wordt bij elke stap uitgedaagd en werk met toonaangevende klanten van over de hele wereld. Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Neem dan de sprong en regisseer jouw eigen carrière!

Op zoek naar een junior functie? Ontdek de mogelijkheden binnen ons Planon Services team!

Gedurende dit traineeship ben jij, net als je directe collega’s, de contactpersoon voor onze (internationale) klanten.

Daarnaast ondersteun jij Planon collega’s wereldwijd bij technische en functionele vraagstukken. Wanneer je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan projecten, bieden wij deze mogelijkheid ook. Aan het eind van jouw traineeship bespreken we of en in welke vorm jij jouw carrière binnen Planon kunt voortzetten.

We beloven dat we je bij elke stap uitdagen: je werkt met toonaangevende klanten en krijgt verantwoordelijkheden waar anderen alleen maar van kunnen dromen!

Je vult deze functie succesvol in door:

  • als eerste aanspreekpunt voor interne en externe vragen over Planon software en diensten te zijn, het beantwoorden van vragen/adviseren over de mogelijke oplossingen voor probleem en het leveren van mogelijke workarounds om onze Planon software zo in te richten dat deze voldoet aan de gedocumenteerde eisen van de klant;
  • het bewaken van de voorgang van de rapportages en het zorgen voor een snelle en correcte afhandeling en communicatie naar de klant (zowel intern als extern); Actief ‘ownership’ wordt verwacht.
  • garanderen van de kwaliteit en de werking van de Planon-applicatie van de klant;
  • het monitoren en ook implementeren van veranderingsmanagement, incidentenmanagement en probleemmanagement;
  • ondersteunen en adviseren van klanten bij de implementatie van hun Planon software. Kortom, het verzorgen van een goed werkende Planon software binnen de bedrijfsprocessen van de klant.
  • Netherlands
  • Nijmegen
  • Software Development

Profile

Onze missie is het leveren van software-oplossingen die onze klanten in staat stellen hun uitdagingen effectief op te lossen – en dat is geen eenvoudige taak. Om onze missie te vervullen, zul jij ondernemend, klantgericht en analytisch moeten zijn. Je start binnen onze afdeling Global Support en blijft daar ongeveer 10 maanden. Op deze afdeling doe je alle kennis op die je nodig hebt om onze klanten te helpen op functioneel en technisch gebied binnen de Planon software.

Tijdens het traineeship bieden we je de mogelijkheid om één of twee maanden ervaring op te doen op andere afdelingen zoals Managed Services of Consultancy om te kijken of dit aansluit bij je volgende carrièrestap. Op basis van jouw profiel maken we een gepersonaliseerd programma voor je.

Onze ideale kandidaat voldoet glansrijk aan onderstaande criteria:

  • Recentelijk afgestudeerd in bachelor- of masteropleiding in IT & Management, Bedrijfskundige Informatica (Business IT & Management) of Facility & Vastgoed Management
  • Beschikbaar voor 40 uur per week
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je hebt een open persoonlijkheid, bent analytisch, klantgericht en kunt onafhankelijk werken.
  • Daarnaast ben je geïnteresseerd om binnen een ambitieuze en internationale organisatie te werken.

We offer

Het behalen van een doel geeft een kick, maar juist de reis ernaartoe geeft voldoening en creëert de beste leermomenten. Buiten je comfortzone is waar het allemaal gebeurt en die successen vieren we op verschillende manieren: van het uitdelen van complimenten en grote team events tot spare-time initiatieven die onze mensen nader tot elkaar brengen.

We zijn groot genoeg om stimulerende carrièremogelijkheden te bieden en klein genoeg om individuele bijdragen te waarderen. Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan.

Waarmee we jouw loopbaan invullen?

  • Uitdagende projecten bij toonaangevende klanten, nationaal en internationaal
  • Zinvolle trainingsmogelijkheden voor het vervullen van jouw potentieel
  • Meewerken aan de ontwikkeling van ideeën die daadwerkelijk waarde toevoegen voor onze klanten
  • Tal van voordelen die een gezonde levensstijl stimuleren

We bieden je een uitstekende balans tussen werk en privé, samen met een aantrekkelijk en concurrerend salaris- en arbeidsvoorwaardenpakket. Benieuwd hoe het is om bij Planon te werken? Bekijk onze specifieke arbeidsvoorwaarden hier.

Stel jij de juiste vragen om alle benodigde details te verkrijgen voor optimale softwareconfiguratie?

Solliciteer direct en ontdek hoe prikkelend werken bij Planon kan zijn.

Apply now

Error