Stagiair(e) Finance and Control - Nijmegen

Stagiair(e) Finance and Control - Nijmegen

Duik jij graag in financiële systemen en wil je bijdragen aan verschillende financiële processen? Ontdek en leer hoe het eraan toegaat op een Finance afdeling in een internationale organisatie!

De afdeling Finance op ons hoofdkantoor in Nijmegen, maakt deel uit van het Shared Services Center (SSC) en biedt onze interne klanten ondersteuning op het gebied van Finance in de breedste zin van het woord. De afdeling Finance is verantwoordelijk voor alle Finance – en Accounting activiteiten (Tax, Treasury, Accounting, Reporting, Credit Control en Compliance) van onze vestigingen wereldwijd. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een 3e jaars stagiair(e) om het bestaande team te ondersteunen.

Tijdens deze stage zal je begeleid en ondersteund worden in de brede zin van het woord. Je helpt en ondersteunt bij periodieke rapportages, wordt betrokken bij budgetteringen en denkt mee over verbeteringen in onze processen en systemen. Om concreet voorbeelden op te noemen hebben oud stagiaires accounting manuals opgesteld, declaratiebeleidsvoering vormgegeven en het debiteurenbeheer geoptimaliseerd. Het belangrijkste voor ons is dat we graag horen waar jouw interesses liggen, zodat we daar samen een weg in vinden.

‘’Tijdens mijn stage ben ik met veel verschillende facetten binnen de finance afdeling bezig geweest: o.a. werkzaamheden voor de jaarrekening, processen verbeteringen doorvoeren, boekhouden in Exact en het meedraaien binnen projecten. Het leuke aan stage lopen bij Planon vind ik de sfeer en de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe je je stageperiode gaat invullen. Ik heb tijdens mijn stage veel eigen ideeën kunnen inbrengen. Waar jouw interesse ook ligt, er is altijd wel iets mogelijk! De Finance afdeling binnen Planon is groot, je kan en mag met iedereen meekijken. Planon is groeiende en het is leuk om daar deel van te mogen uitmaken.!’’

Mirja Vink (stagiaire Finance)

 • Netherlands
 • Nijmegen
 • Students

Profile

Ben jij een proactieve student die zich snel de materie eigen kan maken? Dan zal jij bij Planon een boeiende stageplek vinden. Wij waarderen eigen initiatief en bieden de kans om binnen een Finance & Control afdeling van een internationale organisatie veel te leren en jezelf te ontwikkelen.

Onze ideale kandidaat voldoet aan de volgende criteria:

 • Je volgt een hbo/wo studie in de richting van Finance & Control, Bedrijfseconomie of een andere relevante opleiding;
 • Je bent bekend met de werking van een financial software, bij voorkeur Exact;
 • Je werkt gestructureerd en nauwkeurig;
 • Je bent bekwaam in de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

We offer

Wij stimuleren een collaboratieve en lerende manier van werken in een inspirerende internationale omgeving. Belangrijk is een gezonde balans tussen stage en privé, dus bieden we de mogelijkheid om hybride te werken. We moedigen een samenwerkingsgerichte leeromgeving aan met uitdagende projecten, professionele collega’s, toonaangevende klanten en buitengewone ervaringen.

 • De mogelijkheid om ervaringen voor op je cv op te doen;
 • Een hybride manier van werken;
 • Uitstekende informele werksfeer waar je echt deel uitmaakt van een internationaal team en de cultuur. Daarnaast houden we elke vrijdagmiddag een borrel in onze bar;
 • Veel verantwoordelijkheden die je echt laten proeven van hoe het is om voor een toonaangevend wereldwijd softwarebedrijf te werken;
 • Sportschool op locatie met personal trainers;
 • Een stagevergoeding.

Ga mee op onze reis om de erkende wereldleider in Smart Sustainable Building Management softwareoplossingen te blijven. Hoe we dit doen? Door onze mensen centraal te stellen en een inspirerende en veilige omgeving te creëren waarin we allemaal kunnen werken, leren, leven en spelen.

Sta je open voor de uitdaging? Solliciteer direct en ontdek hoe leuk stagelopen bij Planon kan zijn.

Apply now

Error