Stagiair(e) HR - Nijmegen

Stagiair(e) HR - Nijmegen

Verken de boeiende wereld van HR en verzamel waardevolle ervaringen in onze internationale organisatie. Word lid van ons team, leer en ontdek wat het betekent om te werken in het hart van HR.

Binnen de afdeling HR op ons hoofdkantoor in Nijmegen maak je deel uit van het gehele HRM team. Je draagt actief bij aan de dagelijkse operaties van onze HR Business Partners en HR-Adviseurs, die zowel op nationaal als internationaal niveau actief zijn.

Tijdens jouw stage draag je bij aan dagelijkse HR-processen (bijvoorbeeld: on- en off-boarding, verzuim en vitaliteit) en krijg je ook de mogelijkheid om mee te kijken bij diverse HR-adviestrajecten, waarbij rekening wordt gehouden met jouw eigen voorkeuren. Het leuke aan stage lopen bij Planon is dat je HR in de breedste zin leert kennen: je mag meekijken met verschillende soorten gesprekken (zoals een verzuimgesprek en verlofgesprek), je krijgt je eigen verantwoordelijkheden (bijvoorbeeld het beantwoorden van vragen van medewerkers) en je mag meewerken in een van de lopende HR-projecten! Ook zal je tijdens deze stage op zowel nationaal als internationaal gebied ervaring op doen.

Tijdens deze stage zal je begeleid en ondersteund worden in de brede zin van het woord. Het belang van jouw leertraject zetten we in deze begeleiding voorop, door constant met elkaar in contact te zijn over de voortgang van je leerdoelen. Graag horen we ook van jou waar je interesses liggen, zodat we samen vorm kunnen geven aan je stage.

  • Netherlands
  • Nijmegen
  • Students

Profile

Ben jij een proactieve student die wil leren en zich wil ontwikkelen? Dan zal jij bij Planon een boeiende stageplek vinden. Wij waarderen eigen initiatief en bieden de kans om binnen een HR afdeling van een internationale organisatie veel te leren en jezelf te ontwikkelen.

Onze ideale kandidaat voldoet aan de volgende criteria:

  • Je volgt een hbo studie in de richting van Human Resources of een andere relevante opleiding en zoekt een meewerkstage;
  • Je bent bekwaam in het gebruik van Microsoft Office;
  • Je bent proactief, sociaal en zoekt graag de verbinding met het team en de organisatie;
  • Je bent bekwaam in de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

We offer

Wij stimuleren een collaboratieve en lerende manier van werken in een inspirerende internationale omgeving. Belangrijk is een gezonde balans tussen stage en privé, dus bieden we de mogelijkheid om hybride te werken. We moedigen een samenwerkingsgerichte leeromgeving aan met uitdagende projecten, professionele collega’s, toonaangevende klanten en buitengewone ervaringen.

  • De mogelijkheid om ervaringen voor op je cv op te doen;
  • Een hybride manier van werken;
  • Uitstekende informele werksfeer waar je echt deel uitmaakt van een internationaal team en de cultuur. Daarnaast houden we elke vrijdagmiddag een borrel in onze bar;
  • Veel verantwoordelijkheden die je echt laten proeven van hoe het is om voor een toonaangevend wereldwijd softwarebedrijf te werken;
  • Sportschool op locatie met personal trainers;
  • Een stagevergoeding.

Ga mee op onze reis om de erkende wereldleider in Smart Sustainable Building Management softwareoplossingen te blijven. Hoe we dit doen? Door onze mensen centraal te stellen en een inspirerende en veilige omgeving te creëren waarin we allemaal kunnen werken, leren, leven en spelen.

Sta je open voor de uitdaging? Solliciteer direct en ontdek hoe leuk stagelopen kan zijn.

Apply now

Error