Meewerkstage Employer Branding (CMD)

Meewerkstage Employer Branding (CMD)

Specialiseer je in Employer Branding en werk mee aan creatieve projecten die gericht zijn op het aantrekken van nieuwe collega's wereldwijd en het optimaliseren van interne HR-uitingen. Vanuit onze state-of-the-art studio in Nijmegen krijg je volop de kans om je vaardigheden te ontwikkelen en je creativiteit te laten zien. In deze internationale omgeving werk je samen met een divers team en draag je bij aan de energieke en inspirerende sfeer waar Planon bekend om staat.

Elke reis begint met een eerste stap. Planon biedt jou een breed aanbod aan mogelijkheden om unieke en waardevolle ervaringen op te doen voor jouw toekomst. Tijdens deze stage maak je deel uit van ons multimediateam en werk je nauw samen met collega's van HR en Recruitment. Je draagt bij aan creatieve projecten die onze wereldwijde employer branding versterken. Je taken lopen uiteen van het ontwerpen van HR content en het creëren van nieuw beeldmateriaal van onze medewerkers, tot het ontwerpen van beurs- en eventmateriaal, flyers en content voor onze interne en externe platformen. Daarnaast krijg je volop kansen om je te verdiepen in fotografie/video en motion design, en werk je mee aan het optimaliseren van onze social media content. Geen week is hetzelfde! Als meewerkstagiaire ben jij bezig met het:

  • leren, ontwikkelen én kennismaken met het bedrijfsleven.
  • delen van creatieve ideeën: Breng jouw frisse inzichten in en help het team en de organisatie vooruit met innovatieve concepten en oplossingen.
  • bijdragen aan onze employer branding: Werk actief mee aan het versterken van Planon’s merkidentiteit als werkgever en verleg creatieve grenzen om onze uitingen verder te verbeteren.
  • communiceren met verschillende stakeholders: Onderhoud contact met collega’s en stakeholders over de hele wereld en speel een rol in het vormgeven van onze internationale communicatie.
  • werken aan het ontwerpen van nieuw HR content en het creëren van grafisch materiaal.

Ontdek je talenten, geef je carrière een boost en benut je kansen bij Planon.

Deze stage vindt plaats vanuit ons hoofdkantoor in Nijmegen en is goed te bereiken met het OV. Onze collega’s werken hybride maar komen ook graag naar kantoor, dat wordt gezien als ‘groen’ clubhuis waar verschillende culturen bij elkaar komen. Tijdens deze stage ben jij onderdeel van het Global multimediateam. Je werkt in een gezellig en enthousiast team van 7 collega’s, waarvan 3 collega’s in India en 4 collega’s in Nederland. Iedereen heeft zijn/haar eigen specialisme. Daarnaast werk je nauw samen met onze collega’s van HR en Recruitment, zij voorzien je van alle ins en outs van dit vakgebied. Je maakt echt deel uit van ons team, werkt mee aan verschillende projecten en we leren allemaal van elkaar. We werken hybride, maar de meeste dagen werken we vanuit ons hoofdkantoor in Nijmegen. Jouw stagebegeleider is onze ervaren Multimedia Designer, die je begeleidt en ondersteunt tijdens je stageperiode.

  • Pays-Bas
  • Nimègue
  • Étudiants
  • 0+ ans

Profil

Maak kennis met het bedrijfsleven terwijl je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling. Dat kan bij Planon, en wij helpen je daar graag bij. Wij leren van jou en jij leert van ons. Voor deze meewerkstage neem jij het volgende mee;

  • HBO opleiding in de richting van Communicatie & Multimedia Design. Volg je een MBO opleiding bijvoorbeeld Mediavorming niveau 4 en op zoek naar een tweede stage? Dan horen we ook graag van je!
  • kennis en ervaring van het Adobe pakket.
  • beheersing van de Engelse en Nederlandse taal.
  • interesse in Employer Branding.
  • natuurlijk jouw creativiteit: Je deelt graag jouw inzichten en creatieve ideeën met ons.

Nous vous offrons

Bij Planon bieden we je een inspirerende leeromgeving waarin je jezelf optimaal kunt ontwikkelen. Jouw nieuwe inzichten, verfrissende ideeën en gewaardeerde inzet leveren een bijdrage aan de toekomst van Planon. Daarom krijg jij van ons:

  • een stagevergoeding van € 500,- bruto op basis van een 40-urige stageweek.
  • een laptop.
  • gratis toegang tot onze fitnessruimte op kantoor met personal trainers, dagelijks gratis vers fruit, koffie en thee.
  • vrijdagmiddagborrels in onze eigen bar, het Witte Paard en andere Planon events.
  • mogelijkheden om te leren en experimenteren in onze state-of-the-art studio.

Planon is een wereldmarktleider op het gebied van slimme en duurzame softwareoplossingen voor gebouwbeheer. Onze oplossingen verbinden gebouwen, mensen en processen met elkaar. Dit alles met een positieve impact op het leven van onze gebruikers en onze planeet.

Onze diverse groep collega’s vormt het kloppend hart van ons bedrijf en ons succes. En daar hoor jij ook bij! Solliciteer op deze vacature voor 16 december. Graag ontvangen wij naast jouw CV ook een portfolio. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons.

Eerst meer weten over deze stage, onze organisatie of ons selectieproces? Jasmijn van der Beek (HR intern) of Carlijn Kempees (International Recruiter) vertellen je hier graag meer over. Neem contact op via recruitment@planonsoftware.com of +31246413135.

Postuler pour un poste

Une erreur s'est produite